Trónok harca: megszólalt az Éjkirályt alakító színész

2019. March 09. Saturday 18:28  | Simon Zoltán
KULTÚRA

Érdekes dolgokat árul el.

A Trónok harca univerzumának véres csatái és szívszorító tragédiái közepette az Éjkirály és a Mások serege továbbra is hidegrázósan félelmetes fenyegetést jelent a Hét Királyság számára. Most pedig az általában nem túl közlékeny, sőt, kifejezetten csendes természetéről ismert Éjkirály megszakította a csendet. Legalábbis a hatodik évad óta őt alakító színész és kaszkadőr, Vladimír Furdík interjút adott az Entertainment Weekly-nek, melyben feltárt néhány részletet, amit a szereplő jeges kék szemén keresztül látott - írta az szmo.hu.
 
"Valaki Éjkirályt csinált belőle. Senki nem tudja, mi volt előtte - katona vagy nemes. Ő sosem akart az Éjkirály lenni. Szerintem bosszúra vágyik. Ebben a történetben mindenkinek két oldala van - egy jó és egy rossz. Az Éjkirálynak ellenben csak egy van, a rossz."
 
A holtak vezérének szájából ez elég egyértelmű utalásnak tűnik arra nézve, hogy addig meg sem áll majd, amíg meg nem kapja, amit akar.
 
"Az emberek látni fogják, hogy van egy célpontja, akit meg akar ölni, és majd kiderül, ki az. Emellett ott volt az a pillanat [az ötödik évadban], amikor Havas Jon a csónakban állt, az Éjkirály pedig ránézett és felemelte a karját - ezúttal lesz egy hasonló és jóval erősebb közös jelenetük.
 
Amikor saját kedvenc jelenetéről kérdezték, a színész azt mondta, hogy a nézők még nem láthatták. Kíváncsian várjuk, és már nem is kell túl sokáig, mivel a Trónok harca nyolcadik évada április 15-én hozzánk is elérkezik.

LEGFRISSEBB HÍREK

NB1.HU